Etusivu

Ota käyttöön luotetun valmistajan ilmastointiratkaisut

Samsung-ilmastointijärjestelmät on suunniteltu samalla intohimolla innovaatiota ja laatua kohtaan, joka siivitti Samsungin yhdeksi Interbrandin 2014 Best Global Brands -tunnustuksen saajaksi. Samsung-ilmastointijärjestelmät ovat erittäin arvostettuja kaikkialla maailmassa ja niitä on käytössä lentokentillä, kauppakeskuksissa, stadioneilla ja hotelleissa. Jatkuva erinomaisuuden tavoittelu ajaa meitä investoimaan voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen, suorituskyvyn testaamiseen sekä laadunvalvontaan, jotta voimme tuoda markkinoille parhaat ilmastointijärjestelmät.

Hallitse sisäilmaa älykkään ja tehokkaan teknologian avulla

Samsung-ilmastointijärjestelmät tarjoavat parasta suorituskykyä ja tehokkuutta, varmistaen että asumis- ja työympäristöt ovat täsmälleen oikean lämpöisiä ja mukavia, pienentäen samalla kustannuksia. Älykkäät, suuren kapasiteetin ilmastointijärjestelmämme tarjoavat juuri oikean ratkaisun jokaiseen tilaan.

Energiatehokasta ja ekologista teknologiaa

Samsung on omistautunut tuottamaan ekologisia ilmastointilaitteita ja ilmastointiratkaisuja, jotka auttavat ilmastonmuutoksen ehkäisyssä ja rajallisten energiavarojen säästämisessä. Ekologisten komponenttien, kuten R-410A -jäähdytysaineen ja älykkään invertteriteknologian avulla, Samsung-ilmastointilaitteet vähentävät saasteita ja tarjoavat miellyttävää viilennystä ja minimaalista energiankulutusta säästäen ympäristöä ja kuluja.

Luotettavaa suorituskykyä

Luotettavuus on yksi avainasioista ilmastointijärjestelmää valittaessa. Uuden muotoilunsa ansiosta Samsung-ilmastointijärjestelmät ovat tehokkaita ja luotettavia, tarjoten jatkuvaa viilennystehoa. Niiden täydellisesti synkronoidut osat tarjoavat vakaata toimintaa, parantaen kestävyyttä ja laitteiden käyttöikää. Säänkestävät yksiköt varmistavat, että järjestelmät toimivat myös haastavissa olosuhteissa.

Poikkeuksellista muotoilua ja innovaatiota

Samsung-ilmastointijärjestelmiä kehutaan innovatiivisen teknologiansa ja kauniin, mutta käytännöllisen muotoilunsa ansiosta. Samsung-yksiköt ovat keränneet runsaasti palkintoja ympäri maailman. Niihin kuuluu mm. Galeria de Innovacion Award, iF Product Design Award, Comfort & Design Award ja Good Design Award.

tuote